Juicemaskine

Appelsinpresser

Der findes rigtigt mange forskellige slags appelsinpressere. Man kan kort sagt dele de forskellige appelsinpressere op i tre kategorier:

Herunder finder du en beskrivelse af hver type:

Manuel appelsinpresser

En manuel appelsinpresser, som vi kender den her i Danmark, er en appelsinpresser fra Mexico. Appelsinpresseren er i Mexico fast inventar ved spisebordet. Skal appelsinpresseren beskrives med ord, så er det en hvidløgspresser til appelsiner. De fleste appelsinpressere laves i metal, da det kræver en del kræfter at presse saften ud af appelsinen.

Man halverer normalt appelsinen, og presser en halvdel af gangen i den manuelle appelsinpresser - en appelsinpresser kan også bruges til andre citrus frugter, men normalt er det mere optimalt at købe en presser der passer til den frugt der skal presses.

Prisindikation: 100-300 kr.

Elektrisk appelsinpresser

Den elektriske appelsinpresser går normalt under navnet citruspresser, og virker altså til alle slags citrus frugter (lime, appelsin & citron). Med en elektrisk appelsinpresser går det noget hurtigere at presse appelsiner, end ved en manuel appelsinpresser. Derfor er en elektrisk appelsinpresser også bedre egnet til madlavning og fremstilling af juice.

Prisindikation: 200-5000 kr.

Industri appelsinpresser

Skal du bruge meget appelsinsaft, måske i forbindelse med produktion eller til en juicebar, så er det en såkaldt industri appelsinpresser du skal have. Disse er ofte meget dyre, men kan tilgengæld presse rigtigt meget juice. Man kan både leje og købe store appelsinpressere, da priserne få disse er meget høje.

Der skelnes normalt imellem to forskellige slags appelsinpressere til industrien:

Prisindikation: Fra 5000 kr. og helt op til 100.000 kr.

Ønsker du et tilbud på en appelsinpresser til professionel brug, kan du kontakte Juicemaskine.dk her.